Välkommen till min reseblogg

Varmt välkommen hit till min nya reseblogg! Mitt namn är Eva och jag är ägare och skribent på den här bloggen. Jag har rest i många år och har mycket erfarenhet att dela med mig av när det gäller att utforska nya platser.

Mitt första inlägg här på min blogg kommer vara en form av introduktion där jag kommer berätta lite mer om mig själv och vad du kan förvänta dig av min blogg.

Varit på resande fot de senaste 10 åren

Jag har rest de senaste tio åren och tycker verkligen om det. Det är så roligt att upptäcka nya platser och träffa nya människor från hela världen.

Att kunna blogga om mina resor är något som verkligen lockat mig under de senaste åren, men jag har inte förens nu vågat på mig detta.

Gillar alla typer av resor

Jag har egentligen ingen särskild typ av resor som jag föredrar. Jag älskar både stadsresor och längre semestrar långt ifrån turismen där jag kan utforska destinationer och naturen mer ingående.

Men oavsett vilken typ av semester det är försöker jag alltid att komma bort från de upptrampade vägarna så mycket som möjligt och hitta de där hemliga platserna som inte många känner till.

Vad du kan förvänta dig av min reseblogg

Här på min reseblogg kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter från alla de olika platser som jag har besökt. Det kan vara allt från restips till intressanta fakta om olika länder och städer som jag har besökt.

Jag kommer också att inkludera några av mina favoritbilder från varje resmål och ge dig en liten smak av hur det var att besöka dem.

Hur du kontaktar mig?

Du kan alltid kontakta mig via mitt kontaktformulär här på min blogg. Jag kommer att läsa varje e-postmeddelande som skickas till mig och jag lovar att du kommer att få ett svar inom 48 timmar (så länge jag har en stabil internetuppkoppling).

Jag ser fram emot att höra från er alla!