Mitt sikte är nu inställt mot Frankrike

Efter att ha tillbringat några veckor i Polen gör jag mig nu redo att sikta in mig på Frankrike. Jag har alltid velat besöka detta vackra land, och jag är glad att äntligen få göra resan.

Jag vet faktiskt inte varför jag aldrig besökt Frankrike tidigare, men jag antar att det beror på att jag alltid tyckt att det varit lite för dyrt. Men efter att ha tillbringat lite tid i Polen, där levnadskostnaderna är relativt låga, har jag insett att Frankrike kan vara prisvärt om man vet vad man ska leta efter.

Det finns så många saker jag vill se och göra när jag är i Frankrike, och jag kan inte vänta på att få uppleva allt som landet har att erbjuda.

Vackra Paris

Paris med sina ikoniska landmärken som Eiffeltornet och Louvren står definitivt högst upp på min lista. Jag vill också utforska några av Frankrikes vackra landskap och kanske göra en resa söderut för att se Medelhavet.

Jag är säker på att jag kommer att hitta många fler saker att göra och se när jag är i Frankrike, och jag ser fram emot att få uppleva allt som detta underbara land har att erbjuda.

Jag kommer att vara i Frankrike i två veckor, så det kommer att bli en hektisk tid, men jag är säker på att det kommer att finnas gott om tillfällen för mig att koppla av också.

Jag ska möta upp med en vän

Min resa kommer att få en bra start tack vare min nya vän Laurence, som har erbjudit sig att visa mig runt i Paris.

Jag ser verkligen fram emot hennes sällskap och expertis – hon känner till staden som sin egen bakficka och kommer definitivt få mig att känna mig som hemma.

Så där har ni mina planer för min underbara resa till Frankrike. Jag längtar efter att komma dit!